SANT JORDI

COMENCEM A PREPARAR-NOS PER SANT JORDI
Al menjador de l'escola, Sant Jordi ens agrada molt, per això estem decorant el menjador amb moltes ganes.
Els nens i nenes de cicle mitjà i superior han tret la seva part més creativa dissenyant un mural, que més tard, els nens i les nenes d'educació infantil i cicle inicial han pintat amb molta alegria.
Els nens i nenes de l'acollida estan preparant una sorpresa per tots i totes que ens deixarà bocabadats i bocabadades.
Quines ganes de gaudir del dia de Sant Jordi!

Vídeo


La diada de Sant Jordi la vivim amb molta il·lusió al menjador i ens agrada celebrar-ho amb moltes activitats. Us fem un petit resum i us ensenyem algunes de les activitats que hem fet per aquest dia tan especial.

Els nens i nenes de P4 van fer el seu propi punt de llibre.

El grup de P5 van fer la seva figureta de Sant Jordi, amb un palet i plastilina.

A 1r, el grup de l'Adri, van llegir dos contes molt macos i després van fer les seves pròpies titelles dels contes que havien llegit. Els contes són: "El príncep i el cavaller" i "un quadrat al país de les rodones". I el grup del Quim van crear una història de Sant Jordi, que van anomenar "La meva història de Sant Jordi".

Els nens i nenes de 2n van fer unes roses molt boniques, amb paper de seda i pals de fusta.
Els grups de cicle mitjà i cicle superior van crear el seu propi conte de Sant Jordi, decorant les portades com van voler i entre totes les companyes i companys es van posar dedicatòries per dir-se coses molt boniques.

D'altra banda, els nens i les nenes de 3r, 4t, 5è i 6è van dibuixar un supermural, que després, P4, P5, 1r i 2n el van acabar de pintar.