Curs 2023 - 2024

Com vols saludar avui?

A cicle inicial han volgut iniciar l'estona de menjador d'una manera molt divertida. Creiem que a l'estona de menjador els nens i les nenes han d'estar a gust, el nostre principal objectiu és que aquest temps de lleure siguin feliços, per tant, abans d'entrar al menjador totes les nenes i nens escullen la seva manera de saludar al seu monitor o monitora. Així inicien el servei de manera propera i alegre.

Cançons de dinar

Al menjador tenim la tradició d'iniciar el dinar tots i totes juntes, per això sempre cantem una cançó perquè així tothom dina a l'hora intentant, dins de la nostra logística, fer aquesta estona de menjador el més similar possible a dinar com a casa.

Aquest any l'equip de monitores hem pensat que les cançons de dinar de tota la vida ja les sabem molt bé i hem volgut innovar, per això hem creat les nostres pròpies cançons personalitzades i remasteritzades de grans èxits que coneixem tots i totes.

Esperem que les gaudeixin tant com nosaltres en crear-les.

Benvinguda tardor!

Les nenes i els nens d'educació infantil han donat la benvinguda a la tardor d'una manera preciosa i talentosa. Hem pintat fulles fent servir les que han caigut dels arbres com a motlle. Ha quedat molt bonic i ens hem endinsat dins de la tardor totalment.

I5 HA CREAT EL SEU PROPI CONTE! 

Els dies de pluja no podem jugar al pati ni gaudir de l'aire lliure, però l'equip de monitores se les enginyen totes perquè l'estona de lleure del menjador sigui igual o més divertida. I volem destacar la classe d'I5 que ha creat el seu propi conte, esprement al màxim la seva imaginació. Són tots i totes unes artistes! 

I5 HA CREAT EL SEU PROPI CONTE

LES CASTANYETES